Om oss

Reumatikerföreningen Hylte finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har c:a 220 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Vår vision:
Ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta.

Som medlem får du möjlighet att träffa andra på medlemsmöten, i studiecirklar, vid träning i varmbassäng etc. Du kan dela dina tankar om livet med andra i samma situation.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!